1

Topic: under armour schoenen

Vandaag krijgen we een goede blik op een nieuwe Under Armour Curry 5 colorway. Deze nieuwe colorway van de Curry 5 heeft een witte bovenkant die wordt gecompenseerd door de iriserende slagen op het spatbord en de toebox. Andere details op de schoen zijn onder meer de oranje hits op de banding en de blauwe ijzige buitenzool. Als je op de een of andere manier je favoriete Under Armour Curry Two-colorway hebt gemist, heeft het merk onlangs zijn inventaris aangevuld, die tot nu toe zowat elke iteratie van het silhouet omvat. Opvallende stijlen zoals de "Verjaardag", All-Star, "BHM", "Haight Street"  under armour schoenen heren grijs en vele andere zijn weer beschikbaar, naast een paar andere low-top variaties. bekijk het volledige aanbod rechtstreeks op de officiële website van UA.

https://www.forunmark.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/u/PumaCali16.jpg

Het was niet genoeg voor Sneaker Twitter om de onlangs uitgebrachte Under Armour Curry Two Chef te roosteren, een sport die absoluut niets met sneakers te maken heeft (een beetje), besloot ook om wat jabs te nemen bij de nieuwste 'dad-schoen'. De WWE ging open. Monday Night Raw gisteravond met de tag team-kampioenen The New Day die uitkwam en praatte over hun aanstaande titelwedstrijd tijdens de Money In The Bank die aanstaande zondag plaatsvindt. Kofi Kingston besloot de Curry Two Low Chef te dragen en het duurde niet lang voordat zijn Xavier Woods under armour schoenen heren kopen  en Big E Kofi's sneakers begonnen te roosteren.

Gemotiveerd door het Catalaanse ritueel van Castanyada, is hier Puma x LimitEDitions Blaze of Glory Panellet, het resultaat van de recente samenwerking tussen de in Barcelona gevestigde retailer LimitEDitions en PUMA. Dit paar is een herontwerp van het klassieke Blaze of Glory-silhouet, een van de sportkledingreuzen CREAM-afdrukken. De schoen heeft een aantrekkelijk bovenwerk dat overwegend in boterachtig beige is gebakken om de marsepeinbasis aan te duiden.  https://www.forunmark.com/puma  Er zijn rode en groene accenten op de oogjes die de vruchten voorstellen die in de panellets zijn gebakken. De schoen is afgewerkt met een witte zool.